PROMOCIJA PLANINARSKOG TURIZMA

dolac-kod-travnika-fotografije-1Udruga "Naša Zemlja" organizira prikazivanje nagrađenih filmova i fotografija sa 2. foto&film Outdoor festivala Kreševo. Podsjetimo, organizatori festivala su se poigrali s početnim slovima imena festivala pa je tako foto&film festival umjesto FFF postao 3F, slovo O je dobiveno od riječi Outdoor, a K je došlo od imena mjesta gdje se festival održava, Kreševo.

U dvodnevnom prikazivanju nagrađenih filmova i fotografija u Domu Kulture "Ivo Andrić" u Docu kod Travnika, 19. i 20. rujna, u središtu će biti gostovanje i promocija knjige poznatog hrvatskog alpiniste Stipe Božića sa naslovom "K2 – Trijumf i Tragedija".

dolac-kod-travnika-fotografije-2

Drugog dana, u subotu, druženje počinje sa planinarskim doručkom za mališane, a biti će nastavljeno pokaznim vježbama penjanja na mobilnu stijenu u organizaciji GSS Travnik. Poslijepodne su predviđene radionice fotografije u organizaciji FOXMEDIA te promocija planinarske opreme u organizaciji GMS Vitez.

Navečer će biti predstavljan projekt "Via Dinarica" koji turističkim i planinarskim pravcima povezuje prostor koji zahvaćaju planine Dinarskog luka, od Snježnika u Sloveniji do Prokletija u Albaniji. Istu večer bit će predstavljena planinarska karta a predviđena je bogata tombola i nagrada za sudionike programa.

  • boca
  • emporium
  • luka
  • primaco
  • unior

Izvještaj sa ljetne škole alpinizma

Opširnije »

BUDITE OPREZNI: Poskok ugrizao ženu dok je brala gljive

Opširnije »

Na Salcano MTB Cup – Sarajevo UCI C3 najbrži Filip Turk i Jovana Crnogorac

Opširnije »

Mosor dobio novo planinarsko sklonište

Opširnije »

Dan istarskih planinara 18. listopada

Opširnije »

Via Dinarica Trailer

Opširnije »

Prokletije – Jezerski vrh

Opširnije »

Splitski alpinistički par osvojio tri najviša balkanska vrha

Opširnije »

SCORPIO CENTAR U NOVOM SVJETLU

Opširnije »

Pošaljite sadržaj

Opširnije »

  

click logo    designer17